Advertentie mogelijkheden


Cobouw verschijnt op 28 juni 2018 met een nieuw Cobouw Arbeidsmarkt Digimagazine. Na het succes van vorig jaar zijn wij ervan overtuigd dat dit de juiste manier is om berichten rond de arbeidsmarkt in de bouwsector te verspreiden maar dit kunnen wij niet alleen. Wij brengen inhoudelijke, onafhankelijke content zoals je gewend bent van Cobouw maar bieden ook de markt zelf uitstekende mogelijkheden om hun verhaal te vertellen. Door gebruik te maken van een digimagazine zijn de verhaallijnen veel interactiever en zijn de mogelijkheden voor adverteerders ook zeer interessant.

Lees verder


Content Marketing Pagina

Deel het verhaal van jouw organisatie door gebruik te maken van een Content Marketing Pagina. Laat medewerkers of klanten vertellen wat de kracht van jouw organisatie is. Deze vorm van storytelling is zeer succesvol gebleken en zet jouw bedrijf echt op de kaart. Het is mogelijk om tekstlinks op te nemen naar landingspagina’s op jouw eigen website. De kosten van een Content Marketing Pagina zijn € 2.500.
Contentmarketingpagina

Optioneel: Online Video

Om de aandachtspannen van de lezer te vergroten of een verhaal beter over de buhne te krijgen is het gebruik van video een uitkomst. Sommige dingen moet je gewoon laten zien in plaats van vertellen. Met het digizine is het mogelijk om jouw Content Marketing Pagina aan te vullen met een video. De kosten voor plaatsing van deze video zijn € 500.

Optioneel: Dialoog

De resultaten van je campagne meetbaar maken is in print soms nog lastig. Het voordeel van het digimagazine maakt dat je wel direct in contact kan treden met de lezer en dit op een zeer laagdrempelige manier. Neem een interactief formulier op op jouw Content Marketing Pagina en genereer concrete leads, ontvang direct vragen van lezers of registreer aanmeldingen voor een bijeenkomst of event. Kosten voor het gebruik van een interactief formulier zijn € 500.

Advertentiepagina

Soms moet je zaken ook niet moeilijker maken dan ze zijn. Het doorplaatsen van een advertentiepagina uit een krant of magazine is een mogelijkheid die we graag aanbieden. Het vergroten van de naamsbekendheid van jouw organisatie moet eenvoudig maar effectief zijn. De advertentie kan rechtstreeks linken naar een landingspagina op jouw website. De kosten voor het plaatsen van een advertentie zijn € 1.500.

Advertentiepagina 

Advertentie mogelijkheden - billboard Dimco

Voorbeeld van een Billboard

Billboard

Op pagina’s waar redactionele artikelen geplaatst staan is mogelijk om een banner op te nemen. Een billboard, die nu bijvoorbeeld op Cobouw.nl draait, kunnen we eenvoudig en snel doorplaatsen in het digimagazine. De kosten voor het plaatsen van een billboard zijn € 1.000.

Voorpagina

Op de voorpagina van het digizine krijg je uiteraard de hoogste attentiewaarde. Iedereen begint immers aan de voorkant van het digizine. Daarom hebben we twee mooie plekken kunnen realiseren op de voorpagina. Het plaatsen van een advertentieblok kost € 2.000. Het plaatsen van een logo kost slechts € 250.
Voorpagina 

De positionering van jouw uiting in het blad blijft erg belangrijk. Hoe verder je naar voren staat in het blad hoe groter jouw zichtbaarheid. Daarom hebben we voorkeurspositie in het leven geroepen. Deze zijn puur om een bepaalde positie te garanderen. Het kan dus zijn dat je verder naar voren geplaatst wordt dan hetgeen waar je voor gekozen hebt.    

Geplaatst in het;

  • 1e kwart van het blad – 15% toeslag
  • 2e kwart van het blad bedrag – 10% toeslag
  • 3e kwart van het blad bedrag – 5% toeslag
  • 4e kwart van het blad bedrag  - geen toeslag

 


Neem vandaag nog contact op met media-adviseur Rick Kester.
Hij is bereikbaar via 06 516 77 256 of rickkester@vakmedianet.nlAdvertentie mogelijkheden

Loading ...